PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

COMERÇ

Formació online i recursos

Adreçada als comerciants

Oferta formativa en línia i recursos adreçats als comerciants

L'Ajuntament de Sabadell vol posar en coneixement l'oferta formativa online i recursos adreçats als comerciants amb l'objectiu de mitigar l'impacte econòmic derivat per la crisi de la COVID-19.

Oferta formativa actual i recursos:


Vols créixer com a creadora i formar part d’un projecte innovador per a les dones emprenedores dins l’àmbit creatiu? Et donem la benvinguda a les FEMTORIES CREACTIVES, un programa d’acompanyament co-liderat per la Gerència de Serveis de Comerç i el Lab Bonnemaison de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social. Més informació.


Webinar de presentació de les Subvencions ordinàries CCAM 2023 i Subvencions Next Generation EU. Vídeo.


Des del programa de Formació contínua de Cal Molins, s'ofereixen diferents cursos gratuïts adreçats a treballadors/es de l'àmbit de la comptabilitat i la Seguretat Social. Informació AQUÍ


Comerç 21 és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona i @PIMEComerc  amb l’objectiu de millorar el comerç de la província de Barcelona, donant suport a pimes comercials i de serveis. Més informació AQUÍ. Obertes les inscripcions de la 7ª edició de Comerç 21. T'ajuden a: Identificar punts de millora, definir un full de ruta amb accions, i disposaràs d'un expert de suport. Inscripcions fins al 30 de juny.


Nova edició de "Quaderns de mercats". El programa elsmercats.cat promogut pel CCAM impulsa la proposta formativa Els Quaderns de Mercats dirigida específicament a gestors i paradistes dels mercats municipals de Catalunya. Tota la informació AQUÍ


A la web del SEPE (Sistema de Empleo Público Estatal) hi trobareu cursos i formacions subvencionats per poder ampliar els teus coneixements i experiència, també en l'àmbit del comerç i la restauració. Més informació AQUÍ


Càpsules Retail Tech,  del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Les vuit càpsules formatives del cicle #RetailTech ja es troben disponibles a la secció del Programa de Transformació Digital del Comerç del CCAM. En format d’entrevistes, les càpsules permeten abordar diferents àmbit de la transformació digital, com ara l’ecommerce, el màrqueting digital o les eines de back office, entre altres.


Digiemprèn és una portal web de la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona, que facilita eines per aconseguir l’èxit en els negocis tot acompanyant-los en la digitalització per millorar-los. Podeu trobar tota la informació AQUÍ


Ets un establiment comercial i tens dubtes a l’hora d’escriure en català? Si vols assegurar-te que les teves comunicacions en català parlin bé de tu, des del Centre de Normalització Lingüística de Sabadell t'hi ajuden de forma ràpida i gratuïta.

Servei de revisió de textos breus en català. Més informació AQUÍ


CREACTIVES és un programa gratuït online i en viu, totalment pioner, per ajudar-te a generar una estructura de negoci sostenible a nivell econòmic i energètic.

Es tracta d’un programa especialment dissenyat per a dones emprenedores de producte dins l’àmbit creatiu, que es troben a la fase inicial i mitja del seu projecte, i que necessiten consolidar unes bases fermes pel seu empreniment.


Elteunegoci.cat és un programa adreçat a tots aquells petits negocis d’arreu del territori que no tenen presència digital i en català. Si vols aprendre a fer la teva web, les sessions del primer any són gratuïtes. Més informació al següent enllaç.

Renegocia el teu lloguer, de Cambres de Catalunya. Servei de mediació per aconseguir acords entre empreses, propietaris i llogaters. Més informació al següent enllaç.

Diagnosi d'innovació comercial gratuïta, de Cambra de Comerç de Sabadell. Més informació al següent enllaç.

Miniguia express: Codis Qr. Per Digiemprèn. Més informació al següent enllaç.


Cursos online de la Cambra de Comerç de Sabadell. Més informació al següent enllaç.


Cursos online gratuïts del centre de formació Femxa. Més informació al següent enllaç.


Cursos online gratuïts del centre formació Euroformac. Més informació al següent enllaç.