PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Anaruz N Afrika - Associació Catalanoamaziga

Localització i contacte

  • Adreça: c. de Migdia, 52
  • EL CENTRE
  • 08201, Sabadell
  • Telèfon: 619 832 491 - 671 966 642
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Finalitats:

- Aconseguir el respecte envers els trets que caracteritzen la identitat amaziga, a Tamazga (País Amazic) i a Catalunya, com són la llengua, la cultura i els noms propis, entre d'altres.

- Promoure la participació dels catalanoamazics, homes i dones, en la vida social, econòmica i cultural de la societat d'acollida.

- Participar a les activitats, lúdiques, esportives, festives i d'altra mena (Festa de la Diversitat, festes majors, Carnestoltes, Castanyada, etc.) que s'organitzen tant a nivell de barri com a nivell municipal.

- Aconseguir que els catalanoamazics, d'una banda, estrenyin els seus vincles amb la llengua i cultura d'origen, malmesa pels greuges que pateix en tots els estats nord-africans.

- Incidir en la societat catalana sobre el reconeixement i la visibilitat de la identitat lingüística i cultural específicament amaziga, àmpliament majoritària a Catalunya entre la immigració d'origen nord-africà i al més sovint negligida per les institucions catalanes en favor de la identitat àrab oficial amb què es constitueixen els estats d'origen.

- Participar en projectes de codesenvolupament local a Tamazga (País Amazic).

- Oferir l'ensenyament de llengua i cultura amazigues a joves adults i col·laborar amb l'entitat (actualment Assemblea Amaziga de Catalunya i altres que pugui haver-hi en el futur) que, en conveni amb el Departament d'Educació, ensenya l'amazic als infants en les escoles.

- Oferir tallers de llengua catalana i altres activitats integradores a les dones d'origen amazic.

- Organitzar les jornades pròpies del calendari festiu i reivindicatiu amazic, particularment l'Innayr (Any Nou Amazic) i la Tafsut n Imaziyn (Primavera amaziga).

- Fomentar les activitats artístiques singulars del poble amazic (danses com l'Ahidus, diversos gèneres musicals amazics, etc.) entre els ciutadans d'origen amazic i les experiències interculturals.

- Col·laborar amb altres entitats per foment

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...