PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Asociación Peruana de Sabadell

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Àger : L1,L2,L3,F1,
    • La Roureda : L1,L2,L3,L4,L8,F1,F2,
    • Mercè Rodoreda : L1,L3,F3,

Horari

Dl.-dv.: de 10 a 14 h i de 16 a  21 h

Més informació

Finalitats:

- Esdevenir un espai de trobada de les entitats interessades en dur a terme qualsevol tipus d'activitats relacionades amb el món de l'emigració.

- Oferir serveis integrals a les entitats d'immigrants, tendint la seva integració a Catalunya.

- Reunir esforços i la col·laboració de totes les entitats jurídiques i organismes privats i oficials per facilitar l'intercanvi i l'arrelament dels immigrats que resideixen a l'estat

Espanyol, la difusió de la cultura i la realitat dels immigrats.

- Facilitar i desenvolupar totes les accions que siguin necessàries fins aconseguir la igualtat de drets a i deures entre tots els immigrants.

- Desenvolupar activitats d'ajuda mútua i solidaritat entre immigrants i la societat d'acollida.

- Desenvolupar de solidaritat, de drets humans i presentar-se com a part en totes les accions socials i jurídiques per a defensar els interessos col·lectius i individuals dels immigrats.

- Actuar públicament i presentar-se davant les autoritats i altres instàncies per facilitar i millorar la situació dels immigrants i dels immigrats retornats i dels immigrants en general.

- Promoure l'enteniment i el coneixement mutu entre diferents cultures, mitjançant mostres, exposicions, jornades, cursos, esdeveniments o programes periodístics, de ràdio, televisió o qualsevol altre mitjà d'expressió i/o comunicació.

- Generar un espai de reflexió i d'opinió sobre la integració dels immigrats a la societat d'acollida, i crear un àmbit comú de relació i participació.

- Promoure la cooperació internacional per al desenvolupament. La sol·licitud i gestió d'ajudes en l'àmbit de la cooperació internacional destinats a diferents països en desenvolupament. Es planteja com a objectiu social obtenir i gestionar recursos materials i humans per aconseguir la participació dels immigrants en la vida cultural associativa i solidària de l'immigrant, així com mantenir els trets fonamentals de la iden

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...