PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Associació FES Millora, Foment de l'educació i la salut

Localització i contacte

  • Adreça: c. de l' Agricultura, 88
  • LA CREU ALTA
  • 08208, Sabadell
  • Telèfon: 696 247 262 - 93 168 18 20
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

ACTIVITATS:

· Promoure l'educació i la salut personal, professional i ciutadana, mitjançant accions destinades a tal fi.

· Procurar el desenvolupament i millora del benestar social, duent a terme participant en processos de servei i col·laboració amb i per a la comunitat.

· Col·laborar i intervenir educativament per reduir el fracàs escolar i incrementar l'interès per a l'estudi i la formació, amb accions concretes destinades a tal fi.

· Fer accions saludables de prevenció i cura de la salut física, psíquica i emocional individual i col·lectiva des d'una vessant educativa i transformadora.

· Incidir constructivament i educativa en la societat generant sinèrgies favorables al progrés i a l'evolució de persones, grups i col·lectius, establint vincles de col·laboració amb altres agents de la ciutat.

· Dinamitzar i potenciar l'activitat professional dels associats i no associats d'acord amb les seves competènies i capacitats.

· Contribuir en la creació d'un benesar afí i sostenible al conjunt d'individus que conformen la societat, propiciant el desenvolupament, la participació i creixement humà per tal que aquest reverteixi en ella de manera responsables i sostenible.

· Activar, potenciar i dinamitzar persones i organitzacions envers noves formes de fer i ser, més positives i òptimes per a tothom.

· Col·laborar amb altres organismes educatius i de prevenció de la salut, mitjançant projectes d'investigació i intervenció ciutadana.

· Promoure l'interès i la formació dels associats en els àmbits educatius i de prevenció i millora de la salut, mitjançant l'organització de cursos, seminaris, congressos i debats, així com publicacions de tota mena.

· Qualsevol altra finalitat sense ànim de lucre que contribueixi a l'avanç de la comunitat; contribuint a fer-la més conscient i responsable de la pròpia humanitat.

· En queda exclòs tot ànim de lucre.

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...