PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Fundació Privada Jaume Viladoms

Localització i contacte

  • Adreça: ptge. de Miquel Carreras, 21
  • CAN FEU
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 93 725 77 55
  • Fax: 93 726 08 59
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: www.jviladoms.cat

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

dl.-dv.: de 9 a 17 h

Més informació

ACTIVITATS

·La concessió de tota mena d'ajudes a les labors docents educatives, culturals i formatives actuals i futures, desenvolupades per qualsevol centre docent, perquè puguin continuar realitzant objectius molt diversos: ampliar o aprofundir el treball d'aprenentatge relatius a les àrees o assignatures dels Plans d'Estudis (expressió corporal, associacionisme, premsa escolar, esport formatiu, teatre, dansa, activitats artístiques, socials, etc.) i qualsevol altre activitat tendent a les finalitats formatives que realitzen centres docents i comportin una labor d'acord amb els següents principis generals: educació en la llibertta i responsabilitat, en la catalanitat de llengua i continguts.

· La promoció o ajuda d'altres activitats docents, culturals o benèfiques semblants mitjançant la concessió de beques, ajudes o subvencions econòmiques, desenvolupades per qualsevol centre docent o altres entitats sempre que tinguin igual caràcter d'interés públic, cultural i sense afany de lucre.

· La realització de qualsevol activitat dirigida directa o indirectament a l'ensenyament reglat i no reglats en tots els seus sentits, així com qualsevol altre activitat didàctica connexa dirigida a la preparació cívica, humana, esportiva i cultural.

· Col3laborar en el desenvolupament dels valors familiars i propiciar la inserció laboral de la dona al món del treball.

· En queda exclòs tot ànim de lucre.

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...