PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Associació d'Usuaris de bancs, caixes i assegurances de Catalunya (AICEC-ADICAE)

Localització i contacte

  • Adreça: c. de Corneli Nepos, 6 1r
  • CAN RULL
  • 08206, Sabadell
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: Associació d'Usuaris de bancs, caixes i assegurances de Catalunya

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Benjamín García : L4,L5,L23,L55,F4,F5,
    • Galileu : L5,L55,F5,
    • Juvenal : L4,L23,L55,F5,
    • Sant Isidor : L5,L55,F4,F5,
    • Via Alexandra : L4,L23,L55,F5,

Més informació

Els fins de l'entitat són:


- La defensa i protecció dels legítims interessos econòmics i socials dels usuaris consumidors en els seus problemes amb qualsevol producte o servei prestat com a consumidors finals, en especial als financers i d'assegurances i als de grans sectors com les telecomunicacions, el transport, l'energis o qualsevol que pugui tenir relació i afectar als consumidors.


- Assessorar i defensar de forma judicial o extrajudicial als consumidors i usuaris davant qualsevol situació d'abús, falta o defectes d'informació i qualsevol problema com a consumidors finals, així com en la seva condició de titulars d'accions, deute, híbrids i en general qualsevol altre producte que la enginyeria financera de les entitats desenvolupi en un futur.


- Educar i divulgar la cultura financera, econòmica i de consum en benefici dels consumidors i usuaris, finalitats per les quals podrà organitzar les activitats adequades en col·laboració amb tot tipus d'institucions públiques i privades, entitats i agents implicats i associacions ciutadanes de  consumidors.


- Difondre i propagar informació veraç, no interessada i sense cap tipus de propòsit comercial sobre productes comercialitzats i serveis prestats per qualsevol entitat proveïdora o prestadora de productes i serveis als consumidors finals, en especial aquells de caràcter massiu i generalitzat com ara els prestats per bancs, companyies d'assegurances o altres en qualsevol àmbit del consum, combatent i denunciant publicitat enganyosa i promovent una major i millor informació als consumidors i usuaris.


- Defensar els drets dels consumidors i usuaris en general, i en especial dels serveis bancaris i financers i els de sectors de gran impa

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...