PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Federalistes d'Esquerres de Sabadell i Comarca

Localització i contacte

  • Adreça: c. Marqués de Campo Sagrado, 28 A Bxs 3a
  • , Barcelona
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: Federalistes d'Esquerres de Sabadell i Comarca

plànol Afegeix al mobil

Més informació

Els dins de l'entitat són:


- Organitzar un moviment cívic europeista, d'esquerres i federalista, en el benentès que totes les persones tenim els mateixos drets, però, malauradament, formem part d'un món amb un ordre social injust, amb greus problemes comuns, com les desigualtats creixents o la degradació mediambiental. Un moviment de ciutadanes i ciutadans respectuós amb el paper de les institucions representatives i dels partits polítics, però que vol defensar la justícia social i la raó democràtica.


- Difondre la tradició federalista, que pren com a referència l'experiència de països prou rellevants que han fet compatible la solidaritat i la diversitat, i que a Catalunya compte igualment amb una llarga tradició en el cap del republicanisme i del catalanisme polític.


- Defensar els valors del federalisme, com la cooperació, la participació o la lleialtat, més enllà de la conjuntura actual i que mostri que hi ha a Catalunya d'amplis hortizons que aspira a tenir un paper protagonista a Espanya i en una Europa unida, on identitats nacionals singulars com la catalana es puguin manifestar en tota la seva plenitud.


- Afavorir els canvis polítics, culturals, jurídics i institucionals perquè Espanya esdevingui un Estat veritablement federal en el marc d'una Europa unida, vertebrada igualment des del federalisme.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...