PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Parc Central del Vallès

Parc Central del Vallès

Localització i contacte

  • Adreça: c. de Ramon Albó, 1
  • SUD
  • 08204, Sabadell
  • Telèfon: 93 727 91 66
  • Fax: 93 726 81 54

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

- De dilluns a divendre de 8 a 14 h

- Durant el mes d’agost l’edifici romandrà tancat

Documents relacionats

Més informació

- Emplaçament estratègic

El Parc Central del Vallès, amb una superfície aproximada de 20 ha, està ubicat en una situació estratègica, entre els municipis de Sabadell i Barberà del Vallès, i a pocs metres de les estacions de Barberà del Vallès i Sabadell Sud de RENFE, de les línies d'autobusos 1 i 2 de Sabadell, i de la connexió amb la Gran Via de Sabadell, la carretera de Barcelona i les autopistes B-30 i C-58, amb connexió amb el nou polígon industrial, comercial i d'oci de Sant Pau de Riu Sec.

El Parc Central del Vallès és reconegut principalment per ser un espai sensibilitzat pel medi ambient, amb un ampli conjunt d'instal·lacions d'energies renovables i l'establiment d'un programa estable d'educació, divulgació i promoció de l'ús racional dels recursos energètics. Destaca també per l'organització de la Festa del Parc i la popular Fira del Cavall .

A banda de les activitats promogudes pel propi Consorci, el Parc Central del Vallès i derivada de la realitat social, esportiva i cultural present en la seva zona d'influència, el Parc Central del Vallès ha anat esdevenint en un complert espai receptor de diferents activitats de caràcter cultural, lúdic i esportiu, que per les seves característiques i necessitats fan del Parc Central l'espai idoni per a desenvolupar-les.

- Centre de Divulgació Mediambiental-DIMA

Una de les línies d'actuació més significatives del parc, és l'Àrea de Divulgació Mediambiental o DIMA. Es tracta d'un espai que inclou instal·lacions solars, eòliques i de geotèrmia demostratives i diferents laboratoris o aules taller, equipaments enfocats al desenvolupament de cursos destinats a la formació ocupacional i continua, tallers didàctics, visites escolars o de col·lectius d'adults, simposis i conferències: un auditori amb un pati exterior; diversos espais equipats de diferents dimensions, i la masia, on es situen les oficines centrals del Consorci i dues sales polivalents.

En conjunt, s'estableix un lloc on prend

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...