PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia. ACAF

Localització i contacte

  • Adreça: apartat de correus, 154
  • , Igualada
  • Telèfon: 696 820 616
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: http://www.fibromialgia.cat

plànol Afegeix al mobil

Horari

Atenció telefònica de dl. a dv.: de 10 a 13 h i de 17 a 19 h

Més informació

ACTIVITAT



- Promoure i desenvolupar, a nivell individual i social, la lluita contra la malaltia dela fibromiàlgia, facilitant informació, ajuda psicològica i col·laboració, oferint allò que estigui al seu abast per tal d'assolir objectius que beneficïin tots els afectats per aquesta malaltia en qualsevol de les manisfestacions.



L'ACAF, constituïda l'any 1999 a la ciutat de Reus, dóna suport i informació a les persones afectades d'aquesta malaltia i fomenta la recerca de solucions als problemes derivats d'aquesta patologia.



L'ACAF ofereix un servei d'informació, orientació i ajuda. També promou accions encarades a la divulgació de la malaltia i a la conscienciació socio-sanitària, i s'ofereix la participació en els Grups d'Ajuda Mútua (GAM), xerrades i cursos, entre altres.



La fibromiàlgia és una malaltia reumàtica que afecta entre el 2 i el 4% de la població al món desenvolupat. Els estudis realitzats fins ara determina  que afecta amb més freqüència a dones entre trenta i cinquanta anys. Es caracteritza per l'existència de dolors a múltiples localitzacions del cos, especialment en músculs, tendons i lligaments.


 


La fibromiàlgia és una malaltia complexa i crònica que ocasiona dolor generalitzat i un esgotament profund, alteracions de la son, pèrdua de memòria i concentració, parestèsies, tumefacció, i altres símptomes. No hi ha proves objectives per al diagnòstic. Els criteris que actualment s'utilitzen són la presència de dolor crònic generalitzat en combinació amb dolor

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...