PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Associació United Sport & Culture Catalunya

Localització i contacte

  • Adreça: c. de l' Abat Escarré, 9 1r 3a
  • LA CONCÒRDIA
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 685 776 020
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Francesc Macià : L1,L3,L5,L8,L55,F1,F5,
    • Paraires : L5,L55,F5,
    • Pl. Concòrdia : L1,L2,L3,L8,L10,F1,F2,

Més informació

Els fins de l’associació són:


- La creació i foment de diferents projectes panculturals, relacionats amb la unitat i la solidaritat entre pobles, races i persones, fomentant el desenvolupament i el coneixement de diferents cultures, de manera recíproca, que porti amb si una autèntica integració social, amb respecte a les diferències entre ells, i sense que hi hagi distincions de sexe.


- L’esperit de l’associació és laic, amb el propòsit de poder incloure en el seu si tota mena de gent, amb independència del seu culte, en cas que existeixi.


- En aquest sentit, aquest projecte cultural i esportiu se centra en diversos punts: la persona; el respecte a la diferència; la integració; el coneixement mutu.


- Es pretén, així, donar a conèixer les característiques singulars de cada poble i cada cultura, educar la societat en la diversitat, canalitzar la vida de les persones de fora, que es troben aïllades en un país estranger.


- Es planteja un projecte integral de formació que, servint-se de l’esport i la cultura, treballi tots els aspectes possibles, entre ells el punt de vista professional i ocupacional com des del pla humà, en el qual s’han de fonamentar qualsevol tipus d’actuació en aquest sentit.


- Es pretén donar resposta a les possibles situacions de risc i exclusió social, que en determinades persones o col·lectius s’accentua progressivament.


- En queda exclòs tot ànim de lucre.


Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...