PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Associació Punt de Referència

Localització i contacte

  • Telèfon: 93 239 74 27
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Brutau : L80,
    • Palau d'Esports : L80,
    • Palau d´Esports : L5,L55,F5,
    • Sant Oleguer : L5,L55,F5,

Més informació

Els fins de l’associació són:


- Afavorir la plena integració social, la igual d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida del jovent tutelat i extutelat en risc d’exclusió social, en el seu procés personal d’emancipació.


- Donar a conèixer a la societat en general la condició del jovent tutelat i extutelat als fins de conscienciació i sensibilització social envers les problemàtiques d’aquests joves, creant discurs sobre la seva situació i, alhora, esdevenir interlocutors vàlids en matèria d’acompanyament.


- Potenciar el treball en xarxa amb altres entitats, serveis i administracions que treballin per a la integració social del col·lectiu de joves en risc d’exclusió social.


- Impulsar activitats de solidaritat internacional i de cooperació al desenvolupament dirigides a fomentar la informació, la sensibilització, l’educació, la formació, els valors, les capacitats i el compromís de la societat, l’educació, la formació, les valors, les capacitats i el compromís de la societat, contundents a la millora de les oportunitats dels joves en situació de risc i a una millor defensa dels drets del jovent tutelat i extutelat, d’origen migrant


- En queda exclòs tot ànim de lucre

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...