PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Associació Cultural Amics del Parc Carros de Nasura

Localització i contacte

  • Telèfon: 93 727 17 85
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Com arribar-hi?

Més informació

Els fins de l’associació són:


1. Culturals: oferir alternatives culturals amb debats, tallers i activitats vinculades a la Masia i al seu territori (El Mas) amb contacte amb els animals i vegetals que sempre han acompanyat la dinàmica laboral d´aquesta vivenda.


2. Socials: fer del parc un lloc atractiu per a la gent i accessible per a tota mena de diversitat funcional, pensant especialment en la gent gran, per tal de convertir-lo en un punt de trobada, d´acció i en un espai de socialització. Fer pedagogia interpretativa en la recollida i prevenció de residus plàstics i envasos en aquest espais, apoderar-se de la seva gestió amb el voluntariat dels socis veïns i la custodia pública d’animals.


3. Natura: apropar la natura, el seu coneixement i la vida en el camp a un entorn de ciutat, encara que sigui de forma parcial i limitada. tant per adults i professionals, com per escolars i universitaris. treballar en la conservació de l’economia circular en el barri amb oficis tradicionals i cultura a mode d’un museu a cel obert, especialment amb la recollida i gestió dels residus amb cavalls en el parc i els espais naturals .


4. Activitats enfocades a la innovació tecnològica I+D


5. Reglament intern pel correcte funcionament de les activitats.



En queda exclòs tot ànim de lucre.

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...