PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Associació Professional d'Infermeria del Parc Taulí

Localització i contacte

  • Adreça: parc del Taulí,
  • LA CREU ALTA
  • 08208, Sabadell
  • Telèfon: 669 449 466
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Francesc Izard : L7,L10,L11,L23,L80,F2,F3,
    • Parc Taulí : L7,L10,L11,L23,L80,F2,F3,

Més informació

OBJECTIUS:

Representar a tots els seus afiliats, intervenint en les relacions laborals, contribuint a la defensa i la promoció dels seus interessos professionals, laborals, econòmics, socials i culturals, tant individuals com col·lectius, que li són propis.

Fomentar la solidaritat dels afiliats promocionant i creant serveis comuns de naturalesa assistencial.

Programar les accions adients per aconseguir millores socials, econòmiques i formatives per als seus afiliats.

Mantenir el contacte necessari, tracte amb altres organitzacions afins, de qualsevol àmbit territorial, amb el fi de prestar-se mútua col·laboració i també intercanviar experiències, en matèria professional, sindical o qualsevol altra que redundi en el benefici de l'associació i dels seus afiliats.

Exercir l'activitat sindical, caracterizada per l'existència d'altra part lligada a titular del dret per a una relació de servei i front a la que s'exercita, essent la seva expressió una sèrie de drets com els de vaga, de reunió, de negociació col·lectiva laboral, d'adopció de sèrie de mesures de conflictes col·lectius i individuals de trebll, a la presentació de candidatures per a l'elecció de comitès d'empresa i delegats de personal (o dels corresponents òrgans de les administracions públiques), en els termes previstos en les normes correponenets, el diàleg social i la participació institucional en els organismes públics de les Administracions públiques laborals.

Vetllar pels interessos professionals i el prestigi de la professió de tots els ordres i amb tots els mitjans que estiguin al seu abast i promoure davant qualsevol instància tot el que sigui beneficiós per la professió.

Vetllar perquè els associats siguin aquells que exerceixen la infermeria i les funcions pròpies de la professió.

Vetllar per la defensa dels drets laborals i professionals i perquè tots els socis observin bona conducta i adequada competència en l'exercici de la seva professió vinculan

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...