PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Fundació Privada Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica

Localització i contacte

  • Adreça: ctra. de Prats de Lluçanès, 2
  • LA CREU ALTA
  • 08208, Sabadell
  • Telèfon: 615 223 277
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: Fundació Privada Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • La Creu Alta : L1,L2,L3,F1,
    • Onze de Setembre : L1,L2,L3,F1,
    • Prats : L2,L3,

Més informació

ACTIVITATS:

- Lluita contra les malalties oncològiques per tal de prevenir, tractar i eradicar la malaltia, raó per la qual serà necessària la difusió i promoció, sense ànim de lucre i amb col·laboració amb tot tipus d'institucions públiques i privades i, en especial, de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer, d'activitats d'interès general d'assistència social, cíviques, educatives, culturals i qualsevol d'altra amb fins humanitaris i en pro del bé comú que permetin assolir les finalitats de la Fundació.

- Col·laborar i executar, en la forma i mesura que s'estimi possible i convenient, activitats per tal de donar a conèixer a la població la problemàtica de la malaltia oncològica respecte a les causes de la mateixa i la seva prevenció.

- Informar a la població, per tots el mitjans que es considerin adients com són xerrades, col·loquis o conferències, de l'actual realitat del càncer.

- Fomentar entre la població, els hàbits i les eines necessàries per prevenir el càncer segons les normatives i consells de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

- Iniciar, promoure i continuar campanyes concretes de prevenció de la malaltia dirigides a col·lectius de risc, arribant als diferents àmbits de la societat catalana.

- Realitzar activitats de prevenció secundària del càncer i de detecció precoç.

- Donar orientació i suport als pacients amb càncer i a les seves famílies mitjançant l'actuació de professionals i excepcionalment distribuint els recursos econòmics disponibles per fer més sostenible la malaltia.

- Realitzar activitats de suport psicològic pels afectats per la malaltia i els seus familiars garantint la participació dels professionals adients.

- Dur a terme activitats de rehabilitació física, psíquica o social en actuacions individuals, de grup o en grups d'autoajuda.

- Promoure la formació i capacitació professional del voluntariat que col·labori en el desenvolupament de les tasques inherents

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...