PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Associació Ethos, Associació per la Prevenció i Rehabilitació de les Dependències

Localització i contacte

  • Adreça: c. de Frederic Mistral, 32
  • CAN FEU
  • 08206, Sabadell
  • Telèfon: 93 706 97 95
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: http://www.asociacionethos.org

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Entitat sabadellenca que desenvolupa programes de Rehabilitació Integral de les addiccions en general i les drogodependències en particular, d'Inserció Laboral, Detecció Precoç, Prevenció, Conscienciació Social i Mesures Alternatives a Presó.

Ofereix dues línies diferenciades d'acció: una per a persones adultes consumidores, amb o sense una altra patologia associada, i la segona per a menors d'edat consumidors (habituals o esporàdics) amb o sense una altra problemàtica associada (legal o de salut).

Programes individualitzats en els que es contemplen les diferents fases de l'addicció i on es dóna resposta a les necessitats de l'usuari en cada una de les fases del tractament.

Els programes de Rehabilitació per a adults d'Êthos, es vertebren amb dos programes de suport i ajuda adreçats als pares i parelles dels usuaris que voluntàriament vulguin acollir-se.

Programa Aixeca't (menors): De reeducació, rehabilitació i prevenció, basat fonamentalment en la pràctica esportiva com a eina principal per fomentar actituds, hàbits i valors positius.

Escola de Pares: El programa Aixeca't es complementa amb l'escola de pares (que és obligatòria) per a pares i/o tutors. És un programa de docència on s'entrena als pares en les relacions familiars funcionals per tal d'assolir els objectius marcats en el programa Aixeca't.

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...