PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Torna a l’estiu el programa Obrim els patis a les escoles Joaquim Blume, Espronceda, Sant Julià, Joan Montllor i Tarlatana

PATIS

Des del passat dia 5 de juny i fins el 25 d’agost torna el programa Obrim els patis a les escoles Joaquim Blume, Espronceda, Sant Julià, Joan Montllor i Tarlatana, de 18.30 a 21 hores de dimecres a diumenge.

Tots cinc patis comptaran amb la presència de dues persones que dinamitzaran els espais amb propostes d’activitats dirigides que es penjaran cada setmana a l’entrada de cadascun d’ells. Estaran oberts a infants, famílies i joves que vulguin passar-s’ho bé i els menors de 8 anys hauran d’anar acompanyats.

Els patis de les escoles són dels pocs espais pensats exclusivament per al joc i l’esbarjo dels infants. Són llocs privilegiats plens d’oportunitats, que afavoreixen el desenvolupament i les seves relacions socials. L’estiu és un bon moment per aprofitar-los i poder-ne gaudir, sobretot si compten amb propostes enriquidores i de qualitat, pensades per acompanyar-los durant les vacances escolars.

Aquesta activitat està impulsada dels del Pla Educatiu d’Entorn que promou el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell i finançada pel Fons de Recuperació del Mecanisme per a la Recuperació i Resiliència (MRR) del Consell Europeu, més conegut com a Fons Next Generation.