PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El programa municipal Tàndem Família-Escola proposa un nou cicle de xerrades d’orientació adreçades a famílies d’infants i adolescents aquesta primavera

tndem famlia escola

El passat dimarts 10 d’abril es va posar en marxa una nova edició de “La primavera de les famílies”, un cicle de xerrades encaminades a acompanyar les famílies d’infants i joves de la nostra ciutat en la seva aventura diària d’educar.

Es tracta d’un cicle que vol consolidar-se com un espai de reflexió i debat al voltant de temes que generen inquietud a mares, pares i familiars d’infants. Compartir idees, donar-los eines i plantejar-los altres punts de vista amb l’objectiu que la criança en les diverses fases del desenvolupament dels seus fills i filles no els sigui una tasca solitària i que puguin resoldre dubtes i encarar reptes amb serenitat.

Així doncs, s'organitzen xerrades per encarar aspectes destacats d’algunes de les etapes essencials del seu creixement. La primera etapa es tracta a la xerrada “DESENVOLUPAMENT DEL NADÓ. ROL PARENTAL DELS 0 ALS 3 ANYS”. L’etapa de la infantesa en la seva dimensió més emocional s’encara a “ET VEIG, ET SENTO,T’ESCOLTO” (6-12 anys) i es fan dues sessions per a progenitors de pre-adolescents i adolescents. En aquestes es tracten, d’una banda, la identitat digital “QUI ÉS EL MEU FILL EN EL MÓN DIGITAL? ACOMPANYAMENT A LA CONSTRUCCIÓ D’UNA IDENTITAT DIGITAL SALUDABLE” i la prevenció de drogodependències “COM PREVENIM EL CONSUM DE DROGUES A L’ADOLESCÈNCIA?”.

Majoritàriament en línia, les places a les xerrades són limitades i és necessària una inscripció prèvia. Trobareu els detalls de cadascuna de les xerrades, així com els enllaços als formularis d’inscripció al web del Servei d’Educació.