PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Exposicions de l’Escola Illa: “SELFRIDA, les aparences enganyen” i “AIGUA EN POLS”

AIGUAENPOLS

 "SELFRIDA, les aparences enganyen" i "AIGUA EN POLS" són les últimes exposicions de l'Escolla Illa i dels seus tallers d'art en les quals els alumnes han pogut mostrar la feina que han dut a terme els últims mesos.

"SELFRIDA, les aparences enganyen", la nova exposició de gravats de l’Escola Illa a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, es va inaugurar el passat dijous 23 de maig, a les 19h.
S’ha pogut visitar fins el 14 de juny de 2024, a la Sala Cub d’Assaig de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.

Les obres exposades han estat realitzades al taller de gravat de l’Escola Illa per l’alumnat de 2n curs del cicle formatiu d’Il·lustració, durant l’abril i el maig de 2024, tutoritzats per la professora Anna Vilarrúbias. L’alumnat ha optat per treballar amb planxes reciclades a partir d’envasos de Tetra Pack i altres plàstics. Aquestes matrius tenen la possibilitat de tallar-les a partir de formes diverses creant imatges més fortes visualment. S’ha aplicat la tècnica de la punta seca amb puntes d’acer, els gofrats a partir de buidatge de zones de la planxa, taques planes i arrugats, també hi trobem collage parcial, il·luminats a mà i alguna linografia. Tots aquests elements combinats, portaran imatges de les seves pors, les seves ferides, les seves ires i els mals records..., totes elles estampes per a guarir.

D’altra banda, "AIGUA EN POLS", és la nova exposició dels tallers d'art de l'escola Illa, que es va inaugurar el dijous 23 de maig al Casal Pere Quart de Sabadell, i que ha restat oberta fins al 16 de juny de 2024. És un recull dels treballs i de les experiències realitzades per l’alumnat dels tallers d’art de la Illa al llarg del curs 2023- 24.

La mostra és una explosió de treballs i processos d’aprenentatge dels nombrosos alumnes que han passat pels tallers de l’escola en aquest curs 2023-2024: tallers infantils d’art, diversos tallers de dibuix, ceràmica, fotografia, gravat, joiera, vitrall, enquadernació i costura. Un total de 14 tallers d’art, 260 alumnes i 15 professores i professors compromesos en convidar a entrar a l’àmbit de l’art com una forma d’expressió i coneixement del món, ja que cada cop més, Illa Oberta-Tallers d’Art té un tret identitari, a partir del concepte que és un conjunt de tallers que treballen d’una manera transversal, on l’alumnat circula en les diferents especialitats al servei d’una mateixa curiositat personal, creativa i contemporània.