PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Teatre Rigoberta i el Windigo

Reserva d’entrades per a l’obra de teatre RIGOBERTA I EL WINDIGO

  • Dijous 3 d’octubre a les 18 h
  • Centre Cívic de Can Rull (c. de Sant Isidor, 51)

Un clam d’amor a la Terra, una llegenda indígena que ens empodera a canviar el món. Perquè cada petita acció és important! Aquesta és la història d’una comunitat indígena que perd el seu territori per la fam insaciable d’un monstre que no sap qui és i que només pensa en ell mateix: el Windigo. Però una nena i la seva àvia confrontaran la bèstia per descobrir-ne l’origen i recuperar la terra i els seus drets.

Públic: familiar (recomanat a partir de 5 anys).

arvfh

Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals
Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personalsExercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)
Responsable del tractamentAJUNTAMENT DE SABADELL
FinalitatOrganització, informació i gestió d'activitats, recursos i serveis vinculats a la defensa i sensibilització en el marc dels drets humans i la lluita contra les discriminacions
Drets dels interessatsD’accés, rectificació, supressió, limitació i d’oposició al tractament, presencialment a les oficines d’atenció ciutadana, adreçant-vos al correu postal a l’Ajuntament a Plaça de Sant Roc, 1 – 08201 Sabadell i a través de la seu electrònica.
Informació addicional ampliada a: http://www.sabadell.cat/ca/PoliticaPrivacitat