PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Mobilitat

PARADES INTERMÈDIES

Parades intermèdies sota demanda en horari nocturn en el transport urbà

A partir del dia 22 de novembre de 2018 entra un nou servei per millorar la seguretat dels passatgers i apropar-los al destí en el moment de baixar de l'autobús a la nit

Portada bus parada nocturna

Publicat: 21-11-2018

Parades intermèdies sota demanda en horari nocturn en el transport urbà

Atenent que hi ha una demanda social creixent per tal de millorar les condicions de seguretat de determinats col·lectius a la via pública, potenciant la perspectiva de gènere a la mobilitat, i la importància de la funció social del transport públic, el proper 22 de novembre de 2018, l’Ajuntament posa en marxa les “Parades nocturnes intermèdies del servei de transport urbà de Sabadell” per tal de facilitar un punt de parada més proper a la destinació dels usuaris en horari de nit del servei.

Aquestes parades es realitzaran amb les següents condicions:

- Les persones usuàries interessades en realitzar una parada intermèdia hauran de dirigir-se al personal de conducció amb antelació i comunicar-li la seva intenció de baixar en una ubicació en concret, que mai podrà ser fora de la ruta que realitza l’autobús.

- El conductor o conductora atendrà aquestes peticions preferiblement cercant un lloc amb accés directe a vorera o voral, com per exemple davant de passos de vianants, guals, etc., sempre que interpreti que no suposi un perill per la seguretat vial en general (de la persona que baixa del bus, del propi bus i d’altres usuaris de la via pública, com ara, vianants, ciclistes, d’altres conductors...) i que no existeixin obstacles a la vorera o voral que puguin dificultar la baixada, com ara arbres, terrasses o altres elements de la via pública.

- Les baixades sempre es realitzaran per la porta davantera, per tal que el personal de conducció pugui comprovar fàcilment la idoneïtat del punt de parada i tenir-ne un major control; excepte si es tracta d’una persona que necessita la rampa per a PMR, cas en que es faria servir la porta intermèdia.

- En cas que no sigui possible atendre la petició per motius de seguretat, es deixarà a l’usuari o usuària a la següent parada més propera.

- L’horari d’aplicació serà des de l’inici del servei fins a les 6 h del matí i des de les 22 h del vespre fins a la finalització del servei, tots els dies de l’any i serà d’aplicació per a qualsevol usuari del servei.

 

Podeu consultar el document en el següent enllaç

Portada bus parada nocturna

 

 

Read more

NOVA LÍNIA 14, CAN ROQUETA - TAULÍ

Nova línia 14    Can Roqueta - Taulí

Entra en servei la nova línia 14 Can Roqueta – Taulí, passant per Torre-romeu i la pl. d’Antoni Llonch (RENFE Centre),

Portada L14 

Publicat: 08-03-2019

Nova línia 14    Can Roqueta - Taulí

Entra en servei la nova línia 14 Can Roqueta – Taulí, passant per Torre-romeu i la pl. d’Antoni Llonch (RENFE Centre), amb una freqüència de 30 minuts.

Aquesta línia complementa l’eix est-oest format per les línies 4 i 44, oferint un millor servei i freqüències més atractives als trams comuns.

La nova línia entra en servei amb la finalitat de donar una cobertura territorial completa a la zona industrial de Can Roqueta i de facilitar l’accés a l’Hospital Taulí des dels barris de Torre-romeu i Can Roqueta del districte 7è.

Amb aquesta nova línia serà possible enllaçar amb la línia 44 al Parc Taulí sense haver de baixar de l’autobús ni de tornar a validar el bitllet.

Els dissabtes, la línia 14 farà el recorregut ampliat Can Roqueta – Taulí – Els Merinals, per tal de mantenir el mateix servei que es dona actualment, i millorarà la freqüència actual, passant de 60 a 45 minuts

 

Consulteu plànol adjunt

Diptic L14 miniatura

 

 

Read more

Línies nocturnes n61-n64-n65

Nous recorreguts i horaris de les línies nocturnes N61, N64 i N65

Portada N61 N64 N65 

A partir de 1 d'agost de 2022 nous recorreguts i horaris de les línies nocturnes N61, N64 i N65

Publicat: 28-07-2022

Nous recorreguts i horaris de les línies nocturnes N61, N64 i N65

Portada N61 N64 N65

 

A partir de 1 d’agost de 2022 nous recorreguts i horaris

Ara les línies N61 i N64 passaran a circular per ctra de Barcelona, avda Barberà, Gran Via, avda Matadepera i sortir per Ronda Oest. Aquest itinerari suposa una millora considerable respecte a l’anterior atès que permet millorar la cobertura i proximitat del servei nocturn als barris de la Creu de Barberà, Ca n’Oriac i La Roureda.

  •  Per altra banda la línia N65 entrarà directament per Barberà i Badia, en lloc de fer-ho per la C-58, millorant la connexió amb aquestes ciutats, seguirà per Joaquim Blume, Rambla Ibèria, Sant Quirze FGC, tornarà per Ronda Ponent, Zamenhof-Vilarrúbias, Gran Via i sortida per ctra. de Prats direcció Castellar. El servei a Sant Quirze del Vallès ja no es prestarà amb la N61,N64 i passarà a ser prestat per la línia N65 amb parada a l’estació de FGC.
  •  Igualment aquesta ordenació del servei suposa l’increment d’una expedició addicional de la línia N65 ampliant l’oferta de servei i permetent la continuïtat entre el servei diürn i nocturn.

 

Recordeu:

Es poden fer recorreguts urbans amb aquestes 3 línies per la ciutat, donat que el transport urbà finalitza el servei a les 23.15h.

 

Podeu consultar recorreguts:

Línia N61

Línia N64

Línia N65

 

 

Read more

Parada sota demanda

 

Parada sota demanda al polígon industrial de Can Roqueta

Portada parada sota demanda 

A partir del 7 de juny comença el servei de parada sota demanda al polígon industrial de Can Roqueta - rotonda ITV

Publicat: 02-06-2021

Parada sota demanda al polígon industrial de Can Roqueta

Portada parada sota demanda

A partir del 7 de juny comença el servei de parada sota demanda al polígon industrial de Can Roqueta amb l'operador de l'empresa Sagalés. Els serveis a demanda només es realitzen si els usuaris els han demanat prèviament a través de qualsevol dels canals que posem a la seva disposició. Aquest servei de transport sota demanda funciona de dilluns a divendres, dissabtes feiners, diumenges i festius. Per més informació clicar aquí

 

Read more

Tall c. Alemanya estructures

Afectacions al trànsit al c. Alemanya

 

Portada EstructuresAlemanya 

 A partir del 24 d'abril hi haurà afectacions al trànsit amb motiu de la retirada de les estructures al c. d'Alemanya

Publicat: 22-04-2024

Afectacions al trànsit al c. Alemanya  

Aquesta obra començarà el pròxim dimecres 24 d’abril i, mentre durin els treballs, hi haurà afectacions al trànsit. El tram del carrer d’Alemanya situat entre els carrers de Ferran Casablancas i de Sant Pau, es tallarà al trànsit durant un termini màxim previst de quatre setmanes.  L’Ajuntament ha previst itineraris alternatius per facilitar la circulació de vehicles.

Canvi de sentit

El tram del carrer de Ferran Casablancas situat entre els carrers de Zurbano i de Duran i Sors, canviarà de sentit per facilitar que es pugui girar pel carrer de Sant Pau i incorporar-se de nou al carrer d’Alemanya. També es permetrà circular per Duran i Sors en sentit La Rambla.

Per veure plànol clica aqui

Read more