PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

Xarxa Oberta, Lliure Neutral, Guifi net

Localització i contacte

  • Adreça: c. d' Alfons Sala, 27 3r 1a
  • EL CENTRE
  • 08202, Sabadell
  • Telèfon: 937 220 661
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: http://fundacio.guifi.net

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

Finalitats:

- Promoure i fomentar el desenvolupament de les xarxes i les infraestructures obertes d'informació i comunicació, amb vocació universal i no discriminatori entre els agents i els operadors del sector. Potenciant el seu ús en els diferents sectors de la societat i canalitzant els recursos humans i materials per tal d'atendre les seves necessitats d'accés.

- Promoure i fomentar el dret universal a la comunicació i la informació, a l'intercanvi de coneixements, a la llibertat d'expressió, l'intercanvi públic i privat d'opinions i informacions utilitzant xarxes i infraestructures obertes.

- Promoure i fomentar el dret a accedir a una infraestructura de comunicació sense importar on es visqui, ajudant a desenvolupar una societat sense fractura digital, on es garanteixi el dret a la inclusió digital de qualsevol persona independentment del seu poder adquisitiu o residència.

- Promoure i fomentar el dret a estàndards tecnològics oberts, no sotmesos a patents i condicions discriminatòries, com per exemple, la complexitat innecessària, en maquinari i programari.

- Promoure la recerca avançada en l'àmbit de les xarxes i les infraestructures obertes.

- Generar plataformes de col·laboració entre la societat civil, el sector públic i el privat.

- Establir relacions i col·laboracions amb altres persones i entitats afins als objectius de la Fundació, participant, si fos el cas, en projectes comuns dins de qualsevol àmbit geogràfic.

- Promoure la defensa de la gestió de l'espai radioelèctric, per aconseguir que les regulacions facilitin el dret a tenir xarxes obertes, promoció de l'existència d'espais que no requereixin llicències, procurar la bona gestió comuna i evitar la saturació de les bandes de freqüències no llicenciades per xarxes tancades que en fan un ús privatiu.

- Elaborar, editar, publicar i difondre estudis, propostes i anàlisis relatius a aquestes finalitats fundacionals i els seus mecanismes d'intera

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Quin és el centre d'atenció primària (CAP) que tinc assignat?

Cerca el teu centre d'atenció primària (CAP)

A través d'aquest aplicatiu del CatSalut pots conèixer el CAP que tens assignat

També et pot interessar...