PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

RECURSOS

 

library 1666702 1280

library 1666702 1280

Orientació sociolaboral amb perspectiva de gènere

logo igualate

La Federació de Dones Progressistes té com a objetiu Fomentar l'autonomia econòmica de les dones a través de la seva incorporació a un lloc de feina i al seu desenvoupament professional.

https://clica.igualate.org/igualdad-de-genero

 


LLIBRES

lecturaFACIL"Lectura fácil", de Cristina Morales

El Premi Herralde de Novel·la 2018 ha estat per “Lectura fàcil”, de Cristina Morales. Un retrat femení i radical de la societat actual explicat a través de la història de quatre cosines amb diversitat funcional que viuen en un pis tutelat a Barcelona, que parlen i viuen el seu cos i la seva sexualitat amb total llibertat. L'autora ha afirmat que la història, que gira entorn del món de l'art, pretén ser una denúncia a l'heteropatriarcat i la desigualtat que viuen dia a dia els discapacitats mentals.

 

 


CINEMA i VÍDEO

ELISAMARCELA

"ELISA y MARCELA"

Basada en fets reals, l’arxiconeguda Isabel Coixet narra la història de dues mestres gallegues que, a finals del segle XIX es van enamorar, posant en escac a tota una societat. Fou el primer matrimoni entre persones del mateix sexe oficiat a Espanya, després de fer-se passar una d’elles, per un home anomenat Mario. Aquesta preciosa història arriba per recordar-nos les dificultats que encara ara, segueixen esquitxant la vida del col·lectiu LGTBI pels seus drets socials.

 

"Coeducación: ¿Qué y para qué?"

 coeducacioMARINASUBIRATSPonència de Marina Subirats i Martori, sociòloga, gestora pública, filòsofa i política catalana.

 https://www.youtube.com/watch?v=9uop0yavhea

 

"Desdel principio" - igualtat de gènere - coeducació primàriaCORTO

Curtmetrage per la igualtat i la coeducació presentat l'any 2016 pel CEIP El Trovador de Chiclana al Concurs de curts per la Igualtat organitzat per la Delegació d'Igualtat de la Diputació de Càdis i amb el qual obtingueren el primer premi.

https://www.youtube.com/watch?v=em4ph4ismgo

 


 

Etiquetes: drets civils i genere, gènere,, LGTBI,, feminismes, Sabadell, recursos, butSET19