PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, assistirà al Consell d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental

Dilluns 16 de setembre, a les 13:15 h aproximadament
Consell Comarcal del Vallès Occidental (crta. N-150 km.15, Terrassa)

El proper dilluns, 16 de setembre, a les 12 hores, es celebrarà una sessió del Consell d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental, a la seu del Consell Comarcal. La sessió comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. Aquesta serà la sessió constitutiva d’aquest òrgan pel mandat 2019-2023 i abordarà també diferents temes en el seu ordre del dia.

Un cop constituït, les alcaldesses i els alcaldes debatran la nova proposta de denominació formal de l’òrgan. També es debatrà un Acord per a la redacció d’un Pla Supramunicipal d’Acció per a la millora de la Qualitat de l’aire. L’ordre del dia també preveu debatre un Acord en relació amb la pobresa energètica.

A les 12 hores els mitjans podran accedir a la Sala de Plens a agafar imatges de l’inici de la sessió, tal com és habitual. Posteriorment, a la finalització de la reunió (prevista per les 13:15 hores aproximadament) es farà l’atenció als mitjans de comunicació per part de la presidència del Consell Comarcal i les alcaldies de les dues co-capitals de la comarca.

  • Dilluns 16 de setembre
  • MUT a les 12 hores // Atenció als mitjans a les 13:15 h aproximadament
  • Consell Comarcal del Vallès Occidental (crta. N-150 km.15, Terrassa)