PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Trobada telemàtica entre l’alcaldessa i membres del Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell

Dijous 30 d'abril, a les 17 h

Via telemàtica


L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i diversos membres del Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell mantindran dijous una conversa telemàtica on els infants plantejaran dubtes i preguntes relacionades amb la situació actual i nous escenaris provocats per la pandèmia de la Covid-19.

Ara fa unes setmanes l’Ajuntament va enviar un qüestionari als membres del Consell per obtenir informació de primera mà sobre la vivència del confinament per part dels infants, així com conèixer els seus hàbits i recollir propostes davant la situació provocada pel coronavirus. Amb la trobada, l’alcaldessa aclarirà i resoldrà els dubtes que puguin tenir.

Atès que la compareixença es duu a terme per mitjà de l’aplicació Hangouts, els mitjans que vulguin assistir hauran de confirmar la seva assistència i facilitar una adreça electrònica de Gmail que possibiliti la connexió. Serà a través d’aquest adreça on, poc abans de la roda, rebran l’enllaç de connexió.

Per tal de confirmar assistència, cal adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l’assumpte “Trobada amb infants i adolescents” i recordar també incloure al cos del missatge l’adreça electrònica de referència.

Data: Dijous 30 d'abril
Hora: 17 h

Hi assistirà:

  • Marta Farres, alcaldessa de Sabadell
  • Sonia Sada, regidora de Cicles de Vida
  • Membres del Consell d'Infants i Adolescents

Afegir al teu calendari