PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Roda de premsa per presentar la Memòria de la Síndica Municipal de Greuges de Sabadell corresponent al 2019

Dimarts 2 de juny, a les 12 h

Via telemàtica


El proper dimarts, 2 de juny, a les 12 h tindrà lloc una roda de premsa telemàtica en la qual s’explicaran els eixos principals de la memòria anual de la Síndica Municipal de Greuges de Sabadell, corresponent a l’exercici 2019.El proper dimarts, 2 de juny, a les 12 h tindrà lloc una roda de premsa telemàtica en la qual s’explicaran els eixos principals de la memòria anual de la Síndica Municipal de Greuges de Sabadell, corresponent a l’exercici 2019.


Atès que la compareixença es portarà a terme a través de l’aplicació Zoom,  els mitjans que hi  vulguin assistir ens haurien de facilitar una adreça electrònica o un número de mòbil per fer-los arribar l’enllaç. Serà a través d’aquest mitjà, on  poc abans de la roda de premsa, se’ls farà arribar, a fi de poder establir la connexió. 


Per tal de confirmar assistència, cal adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en l’assumpte “Confirmació RP Memòria Síndica” i recordar també incloure al cos del missatge l’adreça electrònica de referència.

Data: Dimarts 2 de juny
Hora: 12 h

Hi assistirà:

  • Eva Abellan, Síndica de Greuges de Sabadell

Afegir al teu calendari