PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Taula de Patrimoni

La Taula de patrimoni és un òrgan col·legiat de l’Ajuntament amb caràcter tècnic consultiu en totes aquelles actuacions que incideixin o actuïn en béns protegits inclosos al catàleg de béns amb valors patrimonials, que inclou la participació de persones i entitats alienes als serveis tècnics municipals.

Són funcions de la Taula de patrimoni:

  • Tenir coneixement dels projectes sobre intervencions en béns inclosos en el Catàleg del patrimoni cultural mediambiental, arquitectònic i arqueològic, així com en els entorns protegits, i emetre la seva opinió sobre les mateixes.
  • Assessorar dins el procediment administratiu de determinats expedients, concessió de llicències o autoritzacions, tramitació de planejament urbanístic o projectes d’obres o urbanització, o qualsevol altre que incideixi en els béns protegits i inclosos al Catàleg.
  • Emetre informe de valoració previ a qualsevol intervenció sobre elements protegits, a petició municipal o bé dels interessats.
  • Tenir coneixement de l’existència de béns emergents i emetre la seva valoració per tal d’assessorar en la modificació del catàleg que, en el seu cas, comportin, així com proposar la inclusió o modificació del nivell de protecció dels elements.
  • Impulsar iniciatives i fer propostes que permetin posar en valor aquest patrimoni, i que assegurin la seva divulgació, incrementin el seu valor social i n’estableixin una connexió amb la projecció cultural de la ciutat.

En l’exercici de les seves funcions, els informes, opinions, recomanacions o determinacions que es puguin acordar tenen caràcter d’assessorament i el seu contingut no és vinculant.