PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Mes de les famílies a Sabadell

SBDEducaMaig1

 

Una nova edició del cicles de xerrades telemàtiques del programa Tàndem Família-Escola s’ha realitzat durant aquest mes de maig i ha abordat qüestions d’interès per donar suport i orientació a pares i mares. Com encarar el pas de fills i filles en un canvi de cicle educatiu, o reflexionar sobre la dependència dels joves a les pantalles són algunes de les qüestions d’aquestes sessions, organitzades per l’Ajuntament de Sabadell amb la complicitat de la Diputació de Barcelona.

El cicle va començar dimarts 3 amb la intervenció de Joan Carles Folia, coach, que va ajudar a les famílies a reflexionar sobre com preparar els nostres joves per assumir el pas de la primària a la secundària, etapa que coincideix amb l’entrada a l’adolescència. Dimarts 10 va ser el torn de Pilar Verdeguer, pedagoga, qui va tractar el tema de l’assetjament i va facilitar eines per evitar-lo i actuar quan apareix.

El 17 va ser l’associació Coeducacció qui va posar en qüestió el grau d’igualtat real en l’educació dels infants. I, finalment, dimarts 31, Xavi Polo, tècnic del Servei d'assessorament i informació en Drogues i Pantalles (SAIDP) de l’Ajuntament de Sabadell, reflexionarà entorn dels avantatges i riscos de l’ús de les pantalles en tres àmbits: les xarxes socials, els videojocs i les apostes esportives en línia.