PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

L’Orquestra Simfònica del Conservatori reprèn els intercanvis internacionals amb un viatge a Alemanya

SBDEducaMaig5

 

L’Orquestra Simfònica del Conservatori ha viatjat a la ciutat alemanya de Radolfzell, del 5 al 9 de maig, en un intercanvi entre el centre sabadellenc i la Musikschule d’aquesta ciutat. Radolfzell és una petita població de l’estat Baden-Württemberg, al llac de Constança.

Els joves músics de l’Orquestra, formada per 32 alumnes dels últims cursos del grau professional, han estat acollits per famílies i han ofert dos concerts a l’auditori de la Fundació Milchwerk. També han pogut gaudir d’activitats de lleure a la zona del llac Bodensee.

Amb aquesta sortida el Conservatori ha pogut recuperar l’organització d’activitats d’intercanvi de caire internacional amb d’altres centres de música, després de dos anys sense fer-ne cap, a causa de la pandèmia. Des del centre es considera que aquest viatge suposa un impuls de motivació i experiència vital, molt necessària per a la formació musical i personal dels estudiants.

Com cloenda d’aquesta activitat, a mitjans del mes de juny es preveu que els estudiants alemanys visitin la nostra ciutat i portaran a terme diferents activitats.