PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

L’Ajuntament obre les convocatòries de subvencions d’activitats d’educació en el lleure i d’activitats extraescolars organitzades per les AMPA

SBDEducaMaig12

 

S’han aprovat dues convocatòries públiques de subvencions en matèria educativa, per un valor global superior als 130.000 euros, per al curs 2022/2023. Els ajuts es destinaran, per una banda, a les activitats per a l’educació en el lleure durant el curs i, d’altra, per a les activitats organitzades per les Associacions de Mares i Pares en horari extraescolar.

Pel que fa a la convocatòria de les subvencions en matèria d’activitats per a l’educació en el lleure infantil, curs 2022-2023, s’estableix un període de presentació de sol·licituds de subvenció de l’1 al 15 de setembre de 2022, ambdós inclosos. L’Ajuntament hi destina fins a 50.110 euros per donar suport als projectes en aquest àmbit.

L’objectiu en aquesta línia d’ajuts és promoure i afavorir els valors de l’educació en el lleure, que es consideren un element dinamitzador i d’enriquiment de la comunitat i de l’educació. Per això, es considera important donar suport als programes d’activitats de lleure, dutes a terme pels esplais i entitats de lleure de Sabadell, adreçades a infants fins a 16 anys. També seran objecte de subvenció els programes d’activitats vinculats a la celebració del 25è, 50è o 75è aniversari i successius de les entitats de lleure, així com les activitats dutes a terme per les federacions d’esplais de lleure infantil amb implementació a la ciutat.

Subvencions per activitats extraescolars

D’altra banda, el consistori destinarà 82.000 euros per donar suport a els activitats extraescolars vinculades als centres docents de la ciutat que ofereixen les associacions de mares i pares (AMPA), per al curs 22/23.

L’objectiu dels ajuts és recolzar les iniciatives de les AMPA i fomentar la participació de l’alumnat en aquestes activitats, així com garantir l’equitat e l’accés.