PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La cuina d'alt rendiment de Serhs que elabora el menjar de la línia freda acreditada com a sostenible

cuina

 

La Cuina d’Alt Rendiment (CAR) que té Serhs Food a Mataró ha estat certificada per Inèdit, empresa especialitzada de referència en el sector, com a opció més sostenible tenint en compte 8 indicadors mediambientals i en comparació a una cuina convencional d’un restaurant, o el menjar fet a casa o bé en una col·lectivitat com una escola.

En base al consum energètic, l’empremta de carboni (CO2), la reducció de residus, el packaging o la gestió de proveïdors locals i la distribució logística, entre altres, la Cuina d’Alt Rendiment presenta de forma objectiva en base a dades mesurables la millor opció ambiental per a l’elaboració de plats cuinats.

Per a l’anàlisi de les dades i indicadors s’ha comptat amb la col·laboració d’Inèdit va néixer a la Universitat Autònoma Barcelona, son pioners en l’ecologia industrial i l’ecodisseny amb 12 anys d’experiència i més de 300 clients nacionals i internacionals.

Destaquen com a dades els consum d’energia que en cas d’electricitat la CAR consumeix 2,15kWh per quilo de menjar cuinat el que suposa un consum de 3,85 vegades menor que una cuina convencional en un restaurant (8,3kwh/kg menjar) o un 25% menys de consum que una cuina escolar (2,88 kWh/kg menjar). També manté aquestes proporcions el càlcul de la petjada de carboni: 23% menor que una cuina d’escola o 4 vegades menor que un restaurant.

SERHS Food ho aconsegueix amb un model propi, innovador, sostenible i eficient. Sempre ha manifestat el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat, així com la incorporació de novetats en els menús que millorin l’alimentació dels usuaris/ies. És la primera i única empresa de restauració col·lectiva de l’Estat espanyol, en la Cuina d’Alt Rendiment, certificada en la norma FSSC 22000 v5 i que també compta amb la ISO 9001:2015 sobre qualitat i la ISO 22.000:2018 sobre seguretat alimentària.

Enllaços

Informe indicadors ambientals: https://serhsfood.com/wp-content/uploads/INEDIT_SERHS_CAR_v4_CAT.pdf

Infografia comparativa: https://serhsfood.com/wp-content/uploads/SerhsFood_infografia_CAT.pdf