PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’artista Pere Noguera protagonitza l’acte d’inauguració del programa de Tallers d’Art de l’Escola Illa

Noguera

L’artista bisbalenc, Pere Noguera, molt vinculat als orígens de l'escola, va fer la lliçó magistral per inaugurar el programa Illa Oberta - Tallers d'Art, curs 2022-23.

La intervenció de Noguera fou una conversa-presentació commemorativa dels 40 anys de la seva l’obra, “Cru, cuit, trencat...“, una intervenció realitzada l’any 1982 a l’Escola Illa de Sabadell, quan estava ubicada a la maternitat del carrer Illa. Durant l’acte, es presentà el vídeo inèdit de la intervenció, filmat per Rafael Tous.

 A més, Noguera presentà un recorregut pel seu treball artístic, acompanyat d'Esther Xargay, responsable de la Pahissa del Marquet de la Roca; Agustí Hurtado, director de l'Escola Illa, i Oriol VIlapuig, cap del departament dels Tallers d'art.

Finalment es parlà de la col·laboració que l’artista està fent actualment amb els tallers d’art de l’escola, col·laboració que s’exposarà a la Pahissa del Marquet de la Roca (Vall d'Horta, Sant Llorenç Savall) dins de l’exposició del propi  Pere Noguera, “Sistema de dins”. L’exposició, comissariada per Esther Xargay, es podrà visitar del 5 de novembre de 2022 al 22 de gener de 2023.