PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Festival elPetit consolida la dimensió internacional en l’àmbit pedagògic i manté l’aposta pels nous llenguatges artístics i el talent emergent

Mercats

El circuit Mestres que es mouen, inclòs en el Festival, ofereix eines pedagògiques i espais de reflexió pels docents d’escoles Bressol i Educació infantil.

En el marc de elPetit, Festival Internacional d’Arts per a la Primera Infància, que va tenir lloc del 12 al 27 de novembre a Sabadell i a d’altres 10 ciutats de Catalunya i València, s’encetaren diverses línies formatives adreçades als equips pedagògics d’Escola Bressol i d’Educació infantil. El Festival, organitzat per laSala, arribà enguany a la 18ª edició.

Entre aquestes iniciatives destaca el circuit Mestres que es mouen, que va permetre descobrir la importància del despertar artístic en la primera infància i viure en primera persona la riquesa d'experimentar espais immersius d'encontre artístic de qualitat entre iguals: mestres, infants, artistes i famílies.

El circuit inclou tallers impartits per artistes experts en l'àmbit de la primera infància, el visionat d'espectacles immersius relacionats amb la formació i conferències sobre Art i Educació.

El programa s’inicià en el context del Festival amb la VII Jornada de Mestres que es mouen de la mà dels artistes internacionals Gaia Gonnelli (Holanda) i Thomas Eisenhardt (Dinamarca), i incloïa l’entrada a l’espectacle Bajau de la companyia Ponten Pie i conferències i trobades professionals amb experts dels sectors de la cultura i l’educació.

El circuit continuarà fins al maig del 2023 amb una àmplia oferta de formacions en diferents àmbits amb la voluntat de creuar conjuntament els límits entre Art i Educació.

Per a més informació i inscripcions: https://www.lasalateatre.cat/ca/mestres-que-es-mouen.html