PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Tallers de qualitat per aprofitar el temps del migdia

En breu, us donarem a conèixer detalladament el contingut dels tallers per als infants que es queden al menjador de les escoles que formen part del Pla Educatiu d’Entorn i del projecte PROA+. Com sabeu aquests tallers volen ser un eina per donar un valor afegit al temps del migdia.

Els tallers seran els següents:

  • Cicle inicial: taller d’impuls de la lectura. Amb una durada d’una hora i una periodicitat d’un dia a la setmana. Aquest taller té com objectiu que l’alumnat pugui establir relacions positives envers la lectura i els llibres, així com millorar la seva competència lectora
  • Cicle mitjà: taller de ioga. Amb una durada d’una hora i una periodicitat d’un dia a la setmana. Els tallers de ioga pretenen potenciar la concentració, el control del propi cos i les emocions.
  • Cicle superior: taller d’arts escèniques. Amb durada d’una hora i una periodicitat d’un dia a la setmana. Els tallers d’arts escèniques volen afavorir l’adquisició de competències personals i acadèmiques a través de l’expressió corporal, el teatre i qualsevol altre disciplina artística.

Els tallers es realitzaran fins a finals de curs i s’adrecen a un màxim de 12 alumnes per grup.