PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Un Sant Jordi diferent a Torre-romeu

 Abril1B StJordi

El matí del 19 d’abril es va celebrar la tercera edició d’Un Sant Jordi diferent” a Torre-romeu. Aquesta activitat s’organitza des de la Comissió de Lectura del Pla Educatiu d’Entorn i està liderada per la Biblioteca de La Serra i el Servei d’Educació. Aquest any hem gaudit de la lectura d’endevinalles i poemes originals i escrits pels infants de les escoles Joan Montllor i Juan Ramón Jiménez i d’un tast de teatre interpretat per alumnat de l’institut La Serra.

Després els infants han participat en els tallers preparats pels voltants de la Plaça Cristòbal Ramos. Han pogut elaborar un punt de llibre, una targeta, un penjoll per la porta i una xapa per la samarreta, tot amb motius de Sant Jordi. També han pogut gaudir d’un racó lector, la Biblioplaça, on tenien a la seva disposició una sèrie de recomanacions lectores seleccionada pel personal de la Biblioteca.

Aquest any, hem comptat amb la dinamització del pallasso Claret Clown que ha actuat i conduit l’activitat fent riure molt els infants.