PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional celebra el final de curs amb més de 20 concerts amb entrada de franc

 concertficurs2

 

Durant tot el mes de juny l’Escola Municipal de Música i el Conservatori Professional ha ofert més de 20 concerts per celebrar el final de curs en el quals han participat les formacions emblemàtiques del centre. A més del concert dels Cors Mixt, Alba i Ohana el 8 de juny I l’Orquestra Simfònica, l’Amadeus i la Stradivari el 14 de juny, també es van actuar la Big Band i el Conjunt de Metalls (13 de juny) o el Quartet de Saxos i el Conjunt Aura (15 de juny), entre moltes altres. Especialment atractiu va ser el concert de Teatre Musical que va tenir lloc el 16 de juny.

Aquests concerts representen la posada en escena del treball realitzat al llarg de l’any davant de les famílies, i en els cursos  de Grau Professional a més, l’oportunitat de tocar en concerts oberts a tota la ciutadania, que ha pogut gaudir d’ells totalment de franc.

A més dels espais propis del centre com son la Casa Brutau i la seu del carrer Jardí, es van fer concerts a d’altres indrets de la ciutat com el pati del Museu d’Art, l’Espai Polivalent Parc del Nord, el Casal Pere Quart, l’Espai Cultura Antiga Caixa Sabadell, l’Espai Àgora o el Saló del Teatre Principal.