PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El 12 de maig finalitzà el termini de sol·licitud de beques per a llibres de text i material escolar i per als ajuts menjador

 BEQUES2023

 

L’Ajuntament de Sabadell va obrir el termini de sol·licitud de beques per a l’adquisició de llibres de text i material escolar i per als ajuts menjador corresponents al curs 2023-2024. Les dues convocatòries son dues ajudes diferents que es poden sol·licitar conjuntament amb el mateix tràmit o bé només una d’elles. El termini per realitzar aquesta sol·licitud va finalitzar el 12 de maig.

Poden demanar els ajuts de menjador escolar l’alumnat empadronat a Sabadell, matriculat en un centre educatiu del Vallès Occidental (públic o concertat) que disposi del servei de menjador. També l’alumnat escolaritzat d’I3 a 4t d'ESO i educació especial, amb uns llindars d'ingressos determinats, tal i com es defineix en les Bases Reguladores per l'Atorgament dels Ajuts de Menjador, del Consell Comarcal, per al curs 2023-2024.

D’altra banda, les beques per a l'adquisició de llibres de text i material escolar les pot sol·licitar l’alumnat de les escoles de Sabadell (públiques i concertades), d’ I3 a 4t d'ESO i educació especial i empadronats a Sabadell amb uns llindars d'ingressos determinats, criteris definits en les Bases Reguladores Específiques.

L’Ajuntament destinarà un total de 518.500€ a les beques per a llibres de text i material escolar per a l’alumnat de centres educatius públics i concertats.

Han arribat al servei d’educació 11.021 sol·licituds, la tramitació de les quals s’està gestionant fins a la data de la seva resolució, que s’estima serà entre setembre i octubre.

En el cas dels ajuts menjador, l’import el concedeix la Generalitat de Catalunya i es canalitza a través del Consell Comarcal del Vallès Occidental, tot i que és l’Ajuntament l’encarregat de fer la tramitació de les sol·licituds.