PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cinc escoles bressol municipals han millorat el confort tèrmic amb la instal·lació de sistemes de bio-climatització, aire condicionat i aïllament tèrmic

Butlletibressolclima

S’han fet actuacions a les escoles bressol municipals de Can Llong, Arraona, Espronceda, Andreu Castells i Calvet d’Estrella

Entre els mesos de febrer i juny, l’Ajuntament de Sabadell ha dut a terme diverses actuacions per millorar el confort tèrmic de cinc escoles bressol municipals: CEIF Can Llong, CEIF Arraona, CEIF Espronceda, CEIF Andreu Castells i EBM Calvet d’Estrella.

Els treballs han inclòs millores en l’aïllament tèrmic i la protecció solar, la instal·lació de sistemes de bioclimatització (consistent en refredar l’aire per un procés d’evaporació 100% natural), la posada en marxa de sistemes de climatització mitjançant bombes de calor i aire condicionat i millores en la ventilació natural creuada d’algunes aules.

El projecte ha comptat amb un pressupost general de 222.593,80 euros, dividit en cinc lots, un per escola.

Amb aquests nous treballs per millorar el confort tèrmic, de les 11 escoles bressol municipals, ja n’hi ha 7 de parcial o totalment climatitzades. Es preveu que durant el curs 23-24 es pugui acabar de climatitzar la resta de centres municipals.