PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola Illa comença el curs dels ensenyaments reglats amb 136 alumnes nous, la totalitat de places ofertades

 butlletiiniciilla

La lliçó inaugural va anar a càrrec del fundador de Clim Studio, Climent Canal, dijous 19 d’octubre, a les 11.30, al Vapor Llonch

L’Escola Illa ha iniciat ja el curs 2023-2024 amb totes les places ofertades cobertes, pel que fa als ensenyaments reglats. En total, 136 alumnes estudien en un dels cicles formatius de grau superior que ofereix el centre: Gràfica Publicitària, Estilisme d’Indumentària i Il·lustració.

La inauguració oficial del curs de cicles formatius es va dur a terme el dia 19 d’octubre, a les 11.30, a l’auditori del Vapor Llonch, amb la lliçó inaugural a càrrec del dissenyador Climent Canal. Canal és exalumne de l’Illa i fundador de Clim Studio, un estudi d’animació i disseny gràfic que ha treballat per marques tan reconegudes com Samsung, Amazon, Logitech o Facebook.

Pel que fa als ensenyaments no reglats d'Illa Oberta Tallers d'Art, es posa a l’abast una oferta àmplia i diversa al voltant de les pràctiques artístiques per tal que l’alumnat pugui fer un aprenentatge continu i progressiu, però que, al mateix temps, sigui lliure i obert a les seves inquietuds particulars. L’oferta està formada, entre altres, per tallers de dibuix, color, ceràmica, fotografia, gravat, còmic, vitrall o moda. Els nous  tallers s’han iniciata l’octubre i finalitzen al juny, en horaris compresos entre les 17:30 i les 21:30 h de dilluns a dijous. Encara està obert el període de matriculació per alguns cursos.

Espai de diversitat

“De tots colors” és el lema d’aquest curs que pretén identificar l’Escola Illa com un espai de diversitat, que doni visibilitat a la complexitat cromàtica –física i simbòlica- que caracteritza la societat i que és la garantia d’èxit de l’escola i la seva comunitat. És precisament la clau per al progrés social tenir assimilada aquesta capacitat d'inclusió, de poder acollir la més gran diversitat de colors possible; de l'alumnat, professorat i famílies; de tenir més recursos per a la millora, el canvi i la innovació.

Col·laboració amb l’àmbit professional

L’Escola Illa també vol continuar aquest any mantenint i consolidant les col·laboracions que en l’àmbit professional ha establert amb diferents entitats, institucions públiques i privades, i empreses. L’objectiu és que l’alumnat mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i artística, entitats, institucions, esdeveniments i empreses que any rere any van en augment i que, de vegades, deriva en un contracte laboral o en nous professionals autònoms.