PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

La Bassa - Parc Recreatiu de Sabadell

Localització i contacte

  • Adreça: camí de Can Quadres, 183
  • SANT OLEGUER
  • 08203, Sabadell
  • Telèfon: 93 725 99 79
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Web: La Bassa - Parc recreatiu de Sabadell

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

- Període d'obertura del divendres 16 de juny  fins dijous 31 d’agost de 2023
- Tots els dies de 10 h a 19.30 h

Més informació

La venda d’entrades es realitzarà:- de forma presencial als equipaments en horari d´apertura al públic el mateix dia


- de manera telemàtica i anticipada a través de la web: https://piscines.sabadell.cat/No hi ha límit en la venta d´entrades.


La venta per internet es limitarà als tipus d´entrades individuals donat que els abonaments i els carnets de temporada comporten gestió de documentació.


La venta d´entrades de les visites concertades amb antelació amb grups de centres educatius, casals, campus i altres col·lectius d’entitats i associacions també queda subjecte a una gestió administrativa que impedeix la venta online.


No es retornaran els diners i tampoc es podrà canviar les entrades adquirides on line per una altre sessió.Reserva de grup:


Les visites d’esplais, casals i/o escoles en nombre superior a 20 persones s’han de concertar amb 15 dies d’antelació. Per fer la reserva s´haurà d´enviar un correu electrònic a


Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i esperar la conformitat.Segons la normativa vigent els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta identificada.


Enllaços relacionats