PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

Tiluchi

Localització i contacte

Adreça: av. dels Paraires, 20 3r 1a
LA CONCÒRDIA
08206, Sabadell
Telèfon: 93 716 97 81
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • plànol
  Afegeix al mobil

  Com arribar-hi?

  Més informació

  ACTIVITATS:

  - Pràctica d'actes de filatropia, assistencials, formatius i promocionals, dirigits, principalment a nens i joves en situació d'abandonament.

  - Contribuir a l'estudi i sol·lució de problemes i necessitats de la infància i la joventut marginades, especialment d'aquells derivats dels processos de transformació que pateixen els països en desenvolupament.

  - Realització d'estudis analítics relatius a la situació actual de la infància i joventut dels països en vies de desenvolupament.

  - Posada en marxa de campanyes d'opinió pública destinades a la presa de consciència dels problemes i necessitats de la infància i joventut en situació d'abandonament i marginació.

  - Estímul de les vocacions de joves educadors, sociòlegs, metges i professionals en general, que vulguin especialitzar-se en àrees realcionades amb els problemes de la infància i la joventut marginades.

  - Foment del voluntariat, encaminat a realizar activitats amb la infància i la joventut en situació d'abandonament principalment en països en vies de desenvolupament.

  - Cooperar amb totes les organitzacions i propòsits afins nacionals, estrangeres i internacionals.

  - Promoure entre la iniciativa privada la captació de fons que es puguin destinar a l'ajuda, formació i promoció de la infància i la joventut marginades.

  Cerca de centres educatius per proximitat

  Cerca de centres educatius per proximitat

  Cerca els centres educatius que tens més a prop

  Educació infantil i primària:


  Educació secundària obligatòria: