PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

JOVES

 

Activitats per Sant Jordi a casa

PER FER A CASA

I TAMBÉ...

PER SANT JORDI, UN DIBUIX

PerStJordiDibuix 

Per Sant Jordi, un dibuix! Vine, participa! Aquest any està dedicat al món vegetal, serà el tema central de totes les activitats que presentem des de Biblioteques i el Museu d’Art de Sabadell. Amb l'etiqueta #SantJordiaSabadell

Us proposem:

1. Que pengeu a la xarxa social que preferiu el vostre dibuix amb l'etiqueta #SantJordiaSabadell. No nomes dibuixos de roses sinó també, i vist el tema central, de qualsevol flor o planta, per omplir els carrers de colors des dels nostres balcons i finestres.

2. Amb tots els dibuixos que rebem es farà una galeria al web de Cultura www.sabadell.cat/cultura 

3. Publica el teu dibuix amb l'etiqueta #SantJordiaSabadell abans del dimecres 22 d’abril!

ACTIVITATS VIRTUALS A LES BIBLIOTEQUES DE LA CIUTAT

Afegeix un subtitol 1

Presentacions, lectures de llibres, de contes, concursos i molt més!

E-BIBLIOCAT

DestEBiblio

Préstec digital de llibres, revistes, pel.lícules, música, audiollibres…accedint amb el carnet de la biblioteca.

REPTE @lapedrera_barcelona #HeroisXSantJordi 

DestPedrera

 

 

 

 

 

 

La Fundació Catalunya La Pedrera vol retre homenatge als Sant Jordi i Santa Jordina, herois i heroïnes quotidians, que vetllen per tots en aquesta pandèmia. Per això, volen conèixer a través d’Instagram qui és el Sant Jordi o Santa Jordina especial de cadascú: sigui personal sanitari o qui estigui fent el nostre confinament més lleuger, com podria ser la germana, els pares o els veïns. Per participar al repte cal penjar una foto o un vídeo a Instagram parlant de l’heroi o heroïna, amb l’etiqueta #HeroisxSantJordi. Pots participar-hi fins al 23 d’abril. La Pedrera obsequiarà a totes les persones que participin amb un codi equivalent a una entrada doble per visitar La Pedrera – Casa Milà quan acabi el confinament. 

SENSE PARADES PERO SENSE PARAR

DestGremiLlibret

 

 

 

 

 

 

El Gremi de Llibreters de Catalunya proposa, el dia 23 d’abril a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda, que tothom surti a les finestres, terrats o balcons per llegir en veu alta, fer un aplaudiment i cridar el nom de la nostra llibreria. I proposen les etiquetes #Senseparadesperosenseparar i #llibresalaire per penjar-ho a les xarxes socials.  

ADOPTA UNA LLIBRERIA

DestAdoptaLlibr

 

 

 

 

 

 

Set editorials independents han creat la campanya ‘Adopta una llibreria’, impulsada per Comanegra. L’editorial Comanegra ha creat una parada virtual per Sant Jordi on tothom qui ho vulgui pot comprar un llibre del catàleg amb prop de 500 obres de diferents temàtiques. L’usuari entra al web i compra un llibre que pot rebre a casa en tres o quatre dies. L’editorial també ofereix l’opció d’esperar a rebre’l després del confinament. Una de les novetats que ofereix la iniciativa és que el comprador pot donar un 30 % de l’import del preu de l’obra a la llibreria que vulgui. Només cal afegir-ho en el moment de fer la compra.

Etiquetes: joves