PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

 

Masoveria Urbana

La nova masoveria urbana
Davant l’esclat de la bombolla immobiliària i l’impacte de les seves conseqüències econòmiques, molts col·lectius socials han estat buscant formes alternatives, més solidàries i sostenibles de garantir el seu dret a l’habitatge. Aquí és on ressorgeix la masoveria però en aquest cas, urbana.
La idea és que el propietari d’un edifici o habitatge desocupat cedeixi el dret a viure en la seva propietat a una persona o grup de persones que a canvi de no pagar lloguer, es comprometen a reformar i/o mantenir l’habitatge en bones condicions.

A Sabadell, a través del Programa Municipal de Mediació i Masoveria Urbana, programa adherit a la Xarxa de mediació per al lloguer de la borsa d'habitatge de la Generalitat de Catalunya, es vol donar facilitats als propietaris de pisos desocupats per tal que els posin al mercat, assegurant la possibilitat d'obtenir un rendiment del patrimoni inactiu, amb totes les garanties.
La proposta té com a objectiu incrementar i millorar el parc d'habitatge de lloguer, a preus assequibles per als llogaters.

Qui pot ser llogater d'aquests habitatges?
Qualsevol ciutadà interessat que estigui prèviament inscrit en el Registre de Sol·licitants d'habitatge d'HPO de Catalunya, que així ho hagi manifestat i compleixi els requisits.

També et pot interessar...

VIMUSA

VIMUSA

Habitatges Municipals de Sabadell.
JOVE.CAT

JOVE.CAT

Models alternatius d'accés i tinença de l'habitatge.
MULA

MULA

Model de Masoveria Urbana a Barcelona
Sostre Cívic

Sostre Cívic

Model d'habitatge cooperatiu a Barcelona.