PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

JOVES

Esport a Sabadell

Sabadell compta amb prop de 300 espais esportius municipals distribuïts entre pavellons, gimnasos, piscines, camps de futbol, pistes poliesportives i pistes d'atletisme. Coneix-los!

Destaquem:

La Bassa
Parc Recreatiu de Sabadell
Compta amb dos tobogans gegants, un circuit d'aventures, inflables aquàtics i natació contracorrent. Disposa de tots els serveis necessaris per passar un dia sencer amb totes les comoditats: zona de pícnic, bar i restaurant.

Gimnàs Municipal
L'equipament compta amb un ampli ventall d'activitats dirigides, com l'aeròbic, l'spinning, el tai-txi o pilates. Té una pista poliesportiva, una gran sala de musculació, una àrea termal, raigs UVA... i, per qui vulgui atrevir-s'hi un rocòdrom.     

Piscines Joan Serra
Instal.lació que integra tot un seguit de serveis: activitats de sala, musculació, assessorament mèdic i estètic, piscina coberta per practicar natació tot l'any... Hi ha també la possibilitat de llogar la pista poliesportiva i pistes de tennis.

Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya
Compta amb 12.700 m2 de superfície construida i té capacitat per 2.500 persones. La pista Coberta d'Atletisme de Catalunya, és l'única que compleix amb la normativa internacional d'atletisme.

Espais d'ús lliure
A la ciutat hi ha un seguit d'espais d'ús lliure, condicionats per a practicar esport:
 
Skatepark
Pista situada al parc de Catalunya, degudament senyalitzada i condicionada, que permet practicar esports com el patinatge en línia i l'skate.

Parc de bicitrial
Circuit permanent de bicitrial, de 1.500 m2, situat al parc de Catalunya. Es divideix en dues zones clarament diferenciades per les característiques dels seus obstacles: una és bàsicament artificial, composta per obstacles de formigó i pneumàtic de grua, i la segona, composta per elements més naturals. Compta amb disset zones d'exercicis amb diversos nivells de dificultat.

Per utilitzar aquests espais, cal prendre les mesures de seguretat recomanades per a la pràctica d'aquests esports.

També et pot interessar...

 

Etiquetes: joves