PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

OFICINA DE BENESTAR ANIMAL

23
Març
2022

Sabadell rep el premi VETS a la Iniciativa Pública per la campanya “Sabadell vetlla pels animals”

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona lliura aquests guardons amb l’objectiu de reconèixer les millors iniciatives en l’àmbit de la veterinària

Sabadell rep el premi VETS a la Iniciativa Pública per la campanya “Sabadell vetlla pels animals”

La segona edició dels Premis VETS del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona reconeix la iniciativa dels ajuntaments de Sabadell i Terrassa per les seves campanyes per fomentar i promoure la tinença responsable d’animals. Aquests premis tenen l’objectiu de reconèixer les millors iniciatives en l’àmbit de la veterinària i el benestar animal que es duen a terme o s’han dut a terme durant l’any 2021.

La tinenta d’alcaldessa de Benestar animal, Marta Morell, va recollir el guardó i va

“agrair al Col·legi Oficial de Veterinaris no només aquesta distinció i reconeixement a la feina contínua, sino també la col·laboració i l’assessorament en la campanya de sensibilització entorn la tinença responsable i la cura i atenció als animals”.

En aquesta nova edició s’amplien les categories per tal de poder donar cabuda a tots els àmbits d’actuació i d’interès de la veterinària i que estan representats en el Col·legi. En concret, l’Ajuntament de Sabadell ha rebut el guardó del Premi VET a la Iniciativa Pública. Es tracta d’un guardó que vol reconèixer la tasca que les administracions públiques duen en terme a favor dels animals, el manteniment dels ecosistemes i el medi ambient.

La campanya per una tinença responsable “Sabadell vetlla pels animals”, encetada l’estiu de 2021, suposa una acció adreçada a la ciutadania per vetllar pel benestar i la protecció animal durant els mesos més calorosos de l’any, que s’ha completat amb la campanya de mupis i els calendaris de sobretaula, ambdues amb la mateixa finalitat.

Categories Benestar Animal Tags tinença responsable