PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ELS DISTRICTES DE SABADELL

02
Octubre
2020

Acabades les obres a les places d’Aurora Bertrana, de Vila Arrufat i de les Vaques

Són tres de les catorze actuacions de renovació integral de jocs infantils dins el projecte Fem Barri

Acabades les obres a les places d’Aurora Bertrana, de Vila Arrufat i de les Vaques

Les actuacions que s’estaven duent a terme a les places d’Aurora Bertrana, de Vila Arrufat i de les Vaques ja s’han acabat i a partir de demà dissabte ja estaran del tot obertes perquè els ciutadans en puguin gaudir. Es tracta de tres actuacions de les catorze de caire integral que es duen a terme des de l’estiu i que s’acabaran previsiblement al final d’aquest any.

En el cas de la plaça de Vila Arrufat, al barri del Centre, s’han renovat els jocs infantils –que ja estan oberts des de fa uns dies– i ara, a més, s’hi ha millorat la jardineria.

Pel que fa a la plaça de les Vaques, també al Centre, s’han renovat integralment els jocs infantils gràcies a la instal·lació d’una estructura de cordes, jocs interactius i llits elàstics en superfície.

Finalment, a la plaça d’Aurora Bertrana, s’ha renovat el sauló i també els elements de l’àrea de jocs infantils.

El projecte global de les 152 àrees compta amb una inversió de gairebé 1,6 milions d’euros. Les actuacions es es divideixen entres nivells d’actuació: remodelació integral, millores de diferents elements i accions de manteniment. La superfície aproximada de l’actuació total és de 8.600 m2.

La renovació dels elements de joc infantil de les places es basa en la idea de “Disseny per a tothom”, és a dir, que tenen per objectiu aconseguir que els infants desenvolupin el joc imaginatiu, simbòlic, d’equilibri i motriu. A més,  intenció és recuperar els paviments que es troben en mal estat de conservació, canviar les tanques de fusta i remodelar la zona enjardinada.

El projecte s’emmarca, en la iniciativa Fem Barri, que té per objectiu garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris de Sabadell.