PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

25
Març
2024

Adjudicades les obres del centre de serveis socials de Merinals i de consolidació de l’espai on s’ubicarà el Centre de Formació per a la Transició Digital

En total els projectes d’aquests dos equipaments municipals sumen prop d’1 milió d’euros

Adjudicades les obres del centre de serveis socials de Merinals i de consolidació de l’espai on s’ubicarà el Centre de Formació per a la Transició Digital

La Junta de Govern Local ha adjudicat avui les obres per a la reforma i adequació del nou centre de serveis socials bàsics que s’ubicarà al carrer de Brasil, als Merinals, i també els treballs per a la consolidació estructural, estanqueïtat i conservació del Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital que s’ubicarà a l’antiga fàbrica Sallarès i Deu. Aquestes actuacions comportaran una inversió propera al milió d’euros.

Xarxa municipal d’equipaments de serveis socials bàsics

 Amb el nou centre de serveis socials bàsics del carrer Brasil es tancarà la configuració d’una xarxa pròpia d’equipaments de serveis socials municipals, que s’està impulsant per oferir una atenció de més qualitat a la ciutadania i alhora unes millors condicions de treball al conjunt de professionals.

L’espai de Merinals es sumarà als 5 espais que ja funcionen dins d’aquesta xarxa al Centre (a la plaça de la Sardana), a Torre-romeu (al centre cívic del barri), al Nord (al centre cívic de Ca n’Oriac), a Can Puiggener (també al centre cívic del barri) i a la zona Sud (entre el carrer de Francesc Casañas i el passeig dels Almogàvers). 

Les obres d’adequació del local que avui ha aprovat la Junta de Govern per valor de 203.514,12 euros permetran fer l’espai més confortable i accessible, amb treballs que inclouen el desmuntatge i enderroc d’elements, reparació de la façana i condicionament dels espais interiors i els seus equipaments.

Centre per a la Transició Digital

 Pel que fa al projecte de consolidació estructural, estanqueïtat i conservació del nou Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital (CTTD), s’han adjudicat les obres de la primera fase. Aquests primers treballs preveuen la consolidació de la planta baixa de la nau de Sallarés i Deu, on està previst construir el CTTD. En aquest cas, el pressupost és de 750.394,63 euros.

El Centre Avançat es destinarà a la formació tecnològica per a professionals (actius o en situació d’atur) i empreses, així com a activitats d’iniciació a Internet per a tota la ciutadania.

Reforma del carrer d’Antoni Forrellad

 També avui la Junta de Govern ha adjudicat el contracte d’obres de la segona fase del projecte de reforma del carrer d’Antoni Forrellad, entre la plaça Espanya i la carretera de Prats de Lluçanès, amb un pressupost de 197.484,90 euros.

Entre les actuacions globals del projecte figura la millora de l’arbrat, del mobiliari urbà i de l’espai públic. La proposta inclou la creació d’un nou carril bici segregat i resoldre l’enllaç amb la carretera de Prats de Lluçanès.

Categories Districtes, Sabadell 2030, Formació Ocupacional, Serveis socials Tags Centre de Formació per a la Transició Digital, Centre Serveis Socials de Merinals, Junta de Govern Local