PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

22
abril
2024

Aprovada la contractació dels treballs per a la pintura i revestiments de les escoles Floresta i Concòrdia

En les millores s’invertiran prop de 750.000 €

Aprovada la contractació dels treballs per a la pintura i revestiments de les escoles Floresta i Concòrdia

Millorar la qualitat dels equipaments educatius és l’objectiu de les obres que es faran a les escoles Floresta i Concòrdia. La Junta de Govern Local ha aprovat avui la contractació dels treballs de pintura i revestiments als dos centres educatius, que suposen una inversió propera als 750.000 euros.

Les obres a les escoles inclouen la pintura integral del centre educatiu. Es pintaran els tancaments, sostres i particions interiors i les façanes. També s’inclou la pintura de tota la fusteria interior i exterior i dels elements de serralleria. Així mateix, es contempla la reparació puntual dels paraments, fusteria i serralleria que estiguin malmesos abans de pintar. A l’escola Floresta s’invertiran 378.086 euros i a l’escola Concòrdia es destinaran 371.906 euros.

Totes dues actuacions formen part de la voluntat global de millorar els centres educatius. Als treballs a les escoles es sumen altres actuacions com la millora dels entorns escolars de tota la ciutat per afavorir una mobilitat més segura i sostenible.

Categories Ajuntament, Districtes, Urbanisme i Habitatge Tags Escola Concòrdia, Escola Floresta, Junta de Govern Local, millora dels centres educatius