PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

20
Maig
2024

Aprovat inicialment l’avantprojecte del Mercat de Campoamor, fruit de l’acord amb les entitats veïnals

La Junta de Govern Local dona llum verda als nous usos de la llotja

Aprovat inicialment l’avantprojecte del Mercat de Campoamor, fruit de l’acord amb les entitats veïnals

La Junta de Govern Local ha aprovat avui, de forma inicial, l’avantprojecte del mercat municipal de Campoamor. Un document que recull els nous usos que acollirà l’espai, després de consensuar-los amb les entitats veïnals. Es preveu que en un futur la llotja tingui un supermercat i diferents locals comercials. És per això, que l’òrgan de govern també ha donat llum verda, inicialment, al plec de clàusules administratives que regiran l’adjudicació del nou espai.

La proposta acordada amb el veïnat preveu la construcció d’un nou equipament. En la planta baixa s’hi ubicarà un supermercat amb una superfície de venda pròxima als 1.200 m2 i diversos locals comercials amb la finalitat de complementar l’oferta del supermercat, tot i que també podran destinar-se a altres usos. A la planta soterrani es construirà un aparcament vinculat a l’activitat comercial del supermercat.

La Junta de Govern també ha aprovat, inicialment, el plec de clàusules administratives que regiran la concessió d’aquest supermercat durant 40 anys. La construcció del nou equipament s’ha valorat en uns 4,3 milions d’euros.

Amb aquest projecte es mantindrà l’activitat comercial al barri. Tot plegat és fruit del treball realitzat en el marc de la Taula del Mercat de Campoamor, integrada per representants municipals i del teixit associatiu per treballar un projecte comú.

Categories Districtes, Comerç, Economia i treball Tags entitats veïnals, Junta de Govern Local, Mercat de Campoamor