PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

31
Octubre
2023

El CAP Concòrdia de Sabadell guanyarà 14 noves consultes

Ahir dilluns es va celebrar una reunió amb els representants veïnals de la zona per explicar-los l’actuació

El CAP Concòrdia de Sabadell guanyarà 14 noves consultes

Aquesta tardor han començat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària (CAP) Concòrdia de Sabadell, una actuació que permetrà disposar de més consultes i guanyar qualitat i confort, tant per a la ciutadania com per als professionals. Les obres es fan en una parcel·la adjacent a l’edifici actual, de tal manera que l’activitat assistencial del CAP es pot mantenir amb normalitat. Per informar d’aquesta ampliació, el departament de Salut de la Generalitat i l’Ajuntament de Sabadell van convocar ahir a la tarda una trobada amb els representants de les associacions veïnals de la zona. La reunió va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Marta Farrés, i del director del sector sanitari Vallès Occidental Est, Ricard Armengol.

Amb l’ampliació del CAP Concòrdia, projectada cap al Passeig de Fleming, es guanyaran més de 600 m2, que es traduiran en catorze noves consultes (set a la planta baixa i set més a la primera planta). Està previst que les obres acabin el segon trimestre de 2024.

En una primera fase s’està treballant en la unió entre l’edifici ja existent i la nova estructura i s’han adoptat mesures d’aïllament per minimitzar el soroll i les possibles molèsties als usuaris.

L’ampliació d’aquest CAP suposa una inversió d’1,6 milions d’euros, finançada pel Servei Català de la Salut amb Fons Europeus REACT.

Categories Districtes, Salut Tags CAP Concòrdia, salut