PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

Els Districtes de Sabadell

 

17
Gener
2022

El Consultori Local del Poblenou de Sabadell obrirà de dilluns a divendres a partir de l’1 de febrer

El Consultori Local del Poblenou de Sabadell obrirà de dilluns a divendres a partir de l’1 de febrer

El proper 1 de febrer el Consultori Local del Poblenou de Sabadell passarà d’obrir tres dies a la setmana, com fins ara, a obrir cinc dies a la setmana, de dilluns a divendres, de les 8 h a les 13 h. Comptarà amb professionals d’infermeria i administratius per fer l’atenció de malalts crònics i amb problemes de mobilitat, que seran atesos amb cita prèvia. Es reforçarà també l’atenció domiciliària. L’atenció aguda i espontània es mantindrà al CAP La Serra perquè les condicions actuals del consultori no permeten un doble circuit COVID i no COVID i cal preservar la seguretat de pacients i professionals. 

Properament el Consultori Local del Poblenou comptarà també amb un professional de medicina de família, un dia a la setmana. Perquè això sigui possible caldrà que disminueixi la incidència de la COVID, es recuperin els professionals que actualment estan de baixa i es recuperi progressivament l’activitat ordinària a l’atenció primària.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha valorat positivament l’avenç, afirmant que

“és un primer pas davant les reivindicacions expressades pel veïnat com també per part de l’Ajuntament. Amb la mesura, tindrem més serveis al Poblenou dels que tenim ara i dels que hem tingut durant tota la pandèmia”.

Així mateix, ha comentat que “continuarem treballant amb la Generalitat perquè el consultori pugui comptar amb metge o metgessa al més aviat possible”.

El Consultori Local del Poblenou va tancar el mes de març de 2020, forçat per la pandèmia, i va reobrir el 3 de maig. Mentre va estar tancat, la població del Poblenou va ser atesa pel seu mateix Equip d’Atenció Primària a les instal·lacions del CAP La Serra, que va ampliar la dotació d’infermeria i va incorporar altres professionals a través del Pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària.

Categories Districtes, Salut Tags CAP Poblenou, Consultori de Poblenou, districte 7